Docklands Porter klone.?

noen som har klart å klone muntons docklands porter? har satt denne et par ganger og prøvd å klone den til all grain, men er ikke i nærheter. Synes dette er et skikkelig godt øl og hadde vært morro å fått den til.

Det er sikkert flere her inne som har testet denne. Hadde vært morro å fått noen innspill på f.eks. Humle o.l
 
Sist redigert:
noen som har klart å klone muntons docklands porter? har satt denne et par ganger og prøvd å klone den til all grain, men er ikke i nærheter. Synes dette er et skikkelig godt øl og hadde vært morro å fått den til.

Det er sikkert flere her inne som har testet denne. Hadde vært morro å fått noen innspill på f.eks. Humle o.l

prøv en Fullers London Porter klone istede: Pale ale 72% crystal 8,5% Brown 13% chocolate 6,5% Fuggle 6,25AAU 60 minutter og 3,15 AAU 15 minutter (fra magasinet "brew your own") Mesk på 67 i 60 minutter. Kok 60 minutter. Gjær på under 20 grader med engelsk gjær. Har selv brukt tørrgjær Fermentis S-04 på ca 20 grader med godt resultat. Bedre enn ekstrakt versjonen til Muntons som jeg har brygget flere ganger tidligere. Dersom du har brygger ekstraktversjonen til Muntons kan du sprite den opp med 500 g dark muscovado sukker og ca 30 g Fuggle eller Styrian Goldings pellets som du trekker i maltekstrakten med 4 liter kokende vann 15 minutter før du tilsetter kaldvannet. Da får du god Porter på ca 5,5% med fin Britisk humlesmak
 
prøv en Fullers London Porter klone istede: Pale ale 72% crystal 8,5% Brown 13% chocolate 6,5% Fuggle 6,25AAU 60 minutter og 3,15 AAU 15 minutter (fra magasinet "brew your own") Mesk på 67 i 60 minutter. Kok 60 minutter. Gjær på under 20 grader med engelsk gjær. Har selv brukt tørrgjær Fermentis S-04 på ca 20 grader med godt resultat. Bedre enn ekstrakt versjonen til Muntons som jeg har brygget flere ganger tidligere. Dersom du har brygger ekstraktversjonen til Muntons kan du sprite den opp med 500 g dark muscovado sukker og ca 30 g Fuggle eller Styrian Goldings pellets som du trekker i maltekstrakten med 4 liter kokende vann 15 minutter før du tilsetter kaldvannet. Da får du god Porter på ca 5,5% med fin Britisk humlesmak
Takk jeg skal teste fullers porter.
Det er noen år siden jeg laget ekstrakt brygg, men docklands var den jeg husker.
 
Tilbake
Topp