Hei,
Satte et ekstraktbrygg av hvete for 15 dager siden.
Den skal etter papirene lande på ca 1010 i SG.
Brygget står fast på 1016 ( siste 56t) og det er relativt mye søtsmak, men god
Mulige forklaringer:
Dette var mitt andre brygg. Fant ut at da jeg tilsatte gjæren så var det 33 grader i væska.
Det førte til relativt hissig start på brygget. Det boblet over ved 2 anledninger og mye skum.
Hva gjør jeg?
Er det greit å sette det på flaske nå? Innspill?
Takk!
\\Ørjan
Satte et ekstraktbrygg av hvete for 15 dager siden.
Den skal etter papirene lande på ca 1010 i SG.
Brygget står fast på 1016 ( siste 56t) og det er relativt mye søtsmak, men god
Mulige forklaringer:
Dette var mitt andre brygg. Fant ut at da jeg tilsatte gjæren så var det 33 grader i væska.
Det førte til relativt hissig start på brygget. Det boblet over ved 2 anledninger og mye skum.
Hva gjør jeg?
Er det greit å sette det på flaske nå? Innspill?
Takk!
\\Ørjan