Jeg har jo lest en del her på forumet, og ser at enkelte blir nærmest vettskremt av all "kvantefysikken" man tilsynelatende må kunne for å brygge seg en halvliter eller ti. Det er mulig at jeg stikker hånden i et vepsebol nå, men det er litt fristende å trekke en parallell til matlaging: Når "ekte mannfolk" skal tilberede noe som er mer avansert enn Grandiosa, blir ofte prosessen overkomplisert. Da skal det måles og veies på hundredelen, temperaturen skal ligge innenfor mildt sagt stramme toleransegrenser, og ikke glem alt "spesialverktøyet" som vi bare må ha!
Min salige mor brukte aldri annet enn øyemål og skjønn, og likevel ble kjøttkakene fantastiske - hver gang. Noe å tenke på neste gang man står der med kalkulator og apotekervekt..?
Min salige mor brukte aldri annet enn øyemål og skjønn, og likevel ble kjøttkakene fantastiske - hver gang. Noe å tenke på neste gang man står der med kalkulator og apotekervekt..?