Er dette tegn på noe eller er det helt normalt?

Dette var det synet som møtte meg når vi åpnet gjæringskaret..
Lurer på om det er noe galt med det eller om det er helt normalt?
Smaken var helt grei. kjentes ikke sur ut eller noe slikt.
det vi brygger er en Bohemian Pilsner. og gjær er Saflager S-23 tørrgjær.

m8h5xi.jpg


Takker for svar :)
 
Å? Burde det ha stått lengre på gjæring? OG var på 1050 når vi satte den å FG va på 1008 når vi tappet den i dag..
 
Når det gjelde lagertyper av øl, så er det mye vanligere med en gjæringstid på rundt 4 uker. Dette er i all hovedsak for at gjæren skal få fullføre alle sine oppgaver.

Etter at den har gjæret alt sukkeret, så skal den begynne å bryte ned avfallstoffene den har produsert. Dette skjer mye i tiden etter at den har brukt opp det tilgjengelige sukkeret.

http://norbrygg.no/forum/index.php?action=search2;params=YWR2YW5jZWR8J3wwfCJ8YnJkfCd8MTIsMTEsMzYsNiw3LDE2LDE3LDQ0LDQ1LDQ2LDQ5LDUwLDUxLDgsMzgsMTgsMTMsNCwzLDUsNTIsNTMsNTQsNTUsOSwzNCwxLDQ3LDEwLDE5LDIwLDIxLDIyLDIzLDI0LDI1LDI2LDQwLDQxLDI3fCJ8c2hvd19jb21wbGV0ZXwnfHwifHN1YmplY3Rfb25seXwnfHwifHNvcnR8J3xyZWxldmFuY2V8Inxzb3J0X2RpcnwnfGRlc2N8InxzZWFyY2h8J3xnauZyaW5nc3RpZA==
 
Tilbake
Topp