Hei,
Jeg har problemer med å få kullsyre på ølet mitt når jeg tapper fra fat. Det skummer mye, men ikke mye bobler.
Utstyret består av Corneliusfat med Amerikans Brown Ale -> 1 1/2 m slange til tappekran med innvendig diameter på 4.7mm (3/17") og Perlick Perl 525PC faset.
Har forsøkt mye forskjellige tips som å sette på høyt trykk og rullet ølet i 10 min. Med dette skummet hele dritten nesten i taket..
Også forsøkt å tape ut trykket fra fattet lik 0 bar, og fult på gradvis under tapping..
Kan det være at slangen min er for kort/stor?
Håper på svar. Er varmt å trenger en øl
Jeg har problemer med å få kullsyre på ølet mitt når jeg tapper fra fat. Det skummer mye, men ikke mye bobler.
Utstyret består av Corneliusfat med Amerikans Brown Ale -> 1 1/2 m slange til tappekran med innvendig diameter på 4.7mm (3/17") og Perlick Perl 525PC faset.
Har forsøkt mye forskjellige tips som å sette på høyt trykk og rullet ølet i 10 min. Med dette skummet hele dritten nesten i taket..
Også forsøkt å tape ut trykket fra fattet lik 0 bar, og fult på gradvis under tapping..
Kan det være at slangen min er for kort/stor?
Håper på svar. Er varmt å trenger en øl