Fare for flaskebomber? Austmann klone

Har flasket en Austmann Northumberland klone som mitt første All-grain brygg. OG 1061 FG 1018 (etter 3 1/2 uke i 21 grader)
FG skulle vært 1012 men stoppet på 1018. Tilsatte 6g/l med sukkerlake. Åpnet en flaske etter bare 2 dager, og allerede er det bra med CO2. Er dette potensielle flaskebomber?
 
Hvis du målte over flere dager og fikk konstatert at gjæren har sluttet å spise mer så er det ikke det.

Du sier 3.5 uker i 21 grader. Tar jeg feil hvis jeg spør om det er rommet som holdt 21 grader? Mesken kan jo være noe, men du sier ikke at du hadde trøbbel med temp på den..
 
Ja..med mindre det sprenger :p Men det bør det ikke gjøre hvis du har målt over tid og sett at gjæren ikke spiser mer før du flasket.
 
Har ikke målt over tid, men vært bortreist på jobb i 3 uker, så det skal vel mye til at 25 dager ikke er nok?
 
Tilbake
Topp