Farsund ølfestival skal avholdes i det gamle staselige bygget Sjømannshjemmet.
Bygget er perfekt for slikt arrangement. 1. etasje har foredrags rom tilknyttet en lounge med bar.
I 2. etasje er byggets største sal hvor bryggeriene og utstyrsleveradørene får sin egen stand bak vår 18 m lange bardisk.
Vi vil også ha fokus på Øl sammen med mat, både i selve matlagingen, og i kombinasjon med mat og i byggets tredje
etasje, vil våre gjester kunne nyte en 5 retters middag men ulike typer øl som går hånd i hånd med maten.
Festivalen er rettet mot hjemmebrygging og alle de forskjellige øltypene vi nå ser fra microbryggene i Norge. Festivalen vil foregå over to dager. Det viktigste for ølfestivalen vil
være å presentere øl fra diverse bryggerier i Norge i tillegg til leverandører av råvare og bryggutstyr. Hjemmebrygging er en viktig del av klubben og festivalens miljø, og vi invitere
derfor en håndfull hjemmebryggere til å presentere sitt øl og dermed muligheten titulære seg årest øl Farsund 2013
Billettene til fem retteren blir snart lagt ut fo salg!
1.
Serranoskinke med parmesankrem
Øl: Kinn, Konge
2.
Ølgravet laks
Øl: Nøgne Ø, Seson
3.
Porter marinert Biff tartar
Øl: Lervig, Lucky Jack
4.
Brie med karamelliserte walnøtter
Øl: Ægir, IPA
5.
Sjokoladefondant med jordbær og myntesalat
Øl: Haandbryggeriet, Dark Force
Brygger/leverandøreri som skal ha stand :
Nøgne Ø
Ægir
Lindesnes Brygghus
Olbrygging.no
Bygget er perfekt for slikt arrangement. 1. etasje har foredrags rom tilknyttet en lounge med bar.
I 2. etasje er byggets største sal hvor bryggeriene og utstyrsleveradørene får sin egen stand bak vår 18 m lange bardisk.
Vi vil også ha fokus på Øl sammen med mat, både i selve matlagingen, og i kombinasjon med mat og i byggets tredje
etasje, vil våre gjester kunne nyte en 5 retters middag men ulike typer øl som går hånd i hånd med maten.
Festivalen er rettet mot hjemmebrygging og alle de forskjellige øltypene vi nå ser fra microbryggene i Norge. Festivalen vil foregå over to dager. Det viktigste for ølfestivalen vil
være å presentere øl fra diverse bryggerier i Norge i tillegg til leverandører av råvare og bryggutstyr. Hjemmebrygging er en viktig del av klubben og festivalens miljø, og vi invitere
derfor en håndfull hjemmebryggere til å presentere sitt øl og dermed muligheten titulære seg årest øl Farsund 2013
Billettene til fem retteren blir snart lagt ut fo salg!
1.
Serranoskinke med parmesankrem
Øl: Kinn, Konge
2.
Ølgravet laks
Øl: Nøgne Ø, Seson
3.
Porter marinert Biff tartar
Øl: Lervig, Lucky Jack
4.
Brie med karamelliserte walnøtter
Øl: Ægir, IPA
5.
Sjokoladefondant med jordbær og myntesalat
Øl: Haandbryggeriet, Dark Force
Brygger/leverandøreri som skal ha stand :
Nøgne Ø
Ægir
Lindesnes Brygghus
Olbrygging.no