Hei.
Jeg har nå prestert 5 brygg, det 6. står til gjæring. Jeg sa da jeg begynte med dette svineriet at jeg ikke kom til å gå lenger enn ekstraktbrygging. Da jeg syns det virket for komplisert med all-grain. 4 av mine brygg er nå all-grain. Så sa jeg at flytende gjær ikke var noe for meg. Vel, mitt neste brygg blir på flytende.... Jeg har vel og nevnt i forbifarten at fat IKKE blir noe av.
Her kommer altså 1. spørsmål om fat:
Jeg er litt skeptisk til den slangen som går mellom fat og tappekranen. Hvis jeg går for dette på sikt blir det med tårn eller veggjennomføring og en skikkelig tappetut. Må denne slangen demonteres HVER gang jeg har tappet meg en øl og tar kvelden. Det går sjelden dager mellom hver øl, men kan denne bli stående på eller blir det noko skit?
Sabeltann
Jeg har nå prestert 5 brygg, det 6. står til gjæring. Jeg sa da jeg begynte med dette svineriet at jeg ikke kom til å gå lenger enn ekstraktbrygging. Da jeg syns det virket for komplisert med all-grain. 4 av mine brygg er nå all-grain. Så sa jeg at flytende gjær ikke var noe for meg. Vel, mitt neste brygg blir på flytende.... Jeg har vel og nevnt i forbifarten at fat IKKE blir noe av.
Her kommer altså 1. spørsmål om fat:
Jeg er litt skeptisk til den slangen som går mellom fat og tappekranen. Hvis jeg går for dette på sikt blir det med tårn eller veggjennomføring og en skikkelig tappetut. Må denne slangen demonteres HVER gang jeg har tappet meg en øl og tar kvelden. Det går sjelden dager mellom hver øl, men kan denne bli stående på eller blir det noko skit?
Sabeltann