VonRabben
Norbrygg-medlem
Hei,
jeg har greid kunststykket med å sette UT-200 feil, dvs den aktiverte ikke fryseren når tempen steg og nå er temperaturen på 30 c...
Dette er en DIPA med US-05/ren O2 som ble satt til gjæring søndags kveld.
Temperaturen har da sikkert steget jevn fra 19 c til nå 30 c.
Hva er best å gjøre for å kanskje redde noe av dette?
Senke temperaturen eller bare la det stå løpet ut?
jeg har greid kunststykket med å sette UT-200 feil, dvs den aktiverte ikke fryseren når tempen steg og nå er temperaturen på 30 c...
Dette er en DIPA med US-05/ren O2 som ble satt til gjæring søndags kveld.
Temperaturen har da sikkert steget jevn fra 19 c til nå 30 c.
Hva er best å gjøre for å kanskje redde noe av dette?
Senke temperaturen eller bare la det stå løpet ut?
Sist redigert: