Filtering av lager

Creekling

Norbrygg-medlem
Hei folkens

Har en lager (export) som er ferdig gjæret idag. Det er ønsker om å få den filtrert, men sitter uten filter akkurat nå.

Så spørsmålet er: kan jeg sette den fat men et lite overtrykk, og la den modnes 6-8 uker for så og filtrere og tvangskarboneres, eller må jeg filtrere den så fort som mulig får så å karbonere?
 
Hei folkens

Har en lager (export) som er ferdig gjæret idag. Det er ønsker om å få den filtrert, men sitter uten filter akkurat nå.

Så spørsmålet er: kan jeg sette den fat men et lite overtrykk, og la den modnes 6-8 uker for så og filtrere og tvangskarboneres, eller må jeg filtrere den så fort som mulig får så å karbonere?

Det er ingen problem med å ha et lite ovetrykk på fatet og lagre den før du filtrerer og karbonerer ;)
 
Tilbake
Topp