Finne oppskrift basert på ingredienser?

Bob Voith

Norbrygg-medlem
Jeg har et allgrain-sett fra en leverandør hvor jeg kun kan få en ganske overordnet oppskrift. Eksempelvis er det kun oppført "Maltmix: Pale Ale og Lys Münchener" og ingen fordeling mellom de to. Jeg har kun totalvekten for maltmiksen. Samme under humle hvor det kun står "Centennial, Cascade, Amarillo". Disse er fordelt i tre poser uten at det står hvilken type som er bitterhumle og hvilken som er aromahumle - eller hvor mange gram de veier (noe jeg selvsagt skal veie selv ...). Meskingen er enkelt 66 grader i 60 minutter, 72 grader i 10 minutter og 78 graders utmesk i 10 minutter. Gjæring 14 dager på 20 grader.

Spørsmålet er derfor - er det noen nettsteder som kan anbefales for å finne oppskrifter basert på ingredienser? Eksempelvis har jeg funnet http://www.whobrew.com/ som inneholder få oppskrifter og http://www.beertools.com/library/ som inneholder mange, men hvor det er vanskelig å kombinere søkebegrepene.

PS! Jeg har følelsen av en American Pale Ale, Pale Ale eller en lett IPA her :)
 

Terje J

Norbrygg-medlem
spør leverandøren om detaljene,får du det ikke så post navnet på forumet til spott og spe!
 

Strandberg

Norbrygg-medlem
spør leverandøren om detaljene,får du det ikke så post navnet på forumet til spott og spe!
Er ikke det ganske vanlig for egenkomponerte sett fra bryggebutikker? Er samme på dom settene vi begynnte med fra vestbrygg og. Kjedelig men kan jo se hvorfor og.
 
Topp