Har endelig blitt ferdig med mitt første coopers ekstraktbrygg. Som mange andre her på forumet, er jeg ikke overbevist! Jeg byttet ut sukker med maltekstrakt og var streng med gjæringstemp. Ale på ca 21c.
Ølet har blitt greit på smak (ingen favoritt) men den er utrolig flat etter å ha helt på glass? Skummet dør med en gang!
Jeg brukte 2 coopers karboniseringsdrops pr Nøgne Ø halvliterflaske. Disse har karbonisert på flaskene i romtemp i 2 uker.
Er dette for lite? Har de stått for kort?
Jeg har nå brygget et BIAB. (For å ikke miste lysten til denne fantastiske morsomme hobbyen)
Dette er ferdig gjæret og skal flaskes imorgen.
Hvordan karboniserer jeg dette best? Det skal karboniseres på flasker.....
Ølet har blitt greit på smak (ingen favoritt) men den er utrolig flat etter å ha helt på glass? Skummet dør med en gang!
Jeg brukte 2 coopers karboniseringsdrops pr Nøgne Ø halvliterflaske. Disse har karbonisert på flaskene i romtemp i 2 uker.
Er dette for lite? Har de stått for kort?
Jeg har nå brygget et BIAB. (For å ikke miste lysten til denne fantastiske morsomme hobbyen)
Dette er ferdig gjæret og skal flaskes imorgen.
Hvordan karboniserer jeg dette best? Det skal karboniseres på flasker.....