Flislagt rom, 15 kvm, godkjent fra Mattilsynet, søkte i Oslo for liten produksjon testkjøring.

Hei,
Markus fra Tyskland. jeg er glad for å ha funnet dette fellesskapet. Mitt første innlegg! :D

Jeg trenger et rom som kan bli godkjent av Mattilsynet for en liten produksjon kjøre. Ikke øl, men en gjæret te drikke, lukter ikke og er lite vedlikehold.

Jeg trenger bare svært lite plass for

• to Fermenter under 100 liter,
• to kjøleskap (eller muligheten til å bruke en stor fryseren i ca. 200 flasker),
• vann og strøm.

Jeg kan ikke gjøre det hjemme, hygieniske grunner.

Ønsker å leie for 12 måneder, i Oslo. Vennligst gjør meg et tilbud eller vise meg hvor du skal få det (FINN hjelper ikke her).
Hvis du har kapasitet i et hjørne i din mikrobryggeri jeg er også interessert.

Takk folkens! :p
 
Beklager, dette er en dobbel post, jeg vet ikke hvor denne informasjonen er mer relevant. Moderatorer, bare slette "feil" en. Takk!
 
Har ikke rom til deg men denne fermenterte Te'en virker morsom. Er den søt eller tørr? Alkoholstyrke? holdbarhet? Hvordan serveres den og til hva?
 
Nøyaktig. Vi perfeksjonert våre oppskrifter i årevis og vil prøve markedet så snart som mulig. Jeg ønsker ikke å gå i detaljer akkurat nå, men jeg tror Norge kommer til å elske det :)

Hvis du aldri prøvd hjemmelaget Kombucha, er det vanskelig å beskrive. Men det kan være strålende.

Det er så fleksible som øl i smak. Jeg vil fortelle deg mer når våre kulturer har vokst nok til å få noen seriøs volum!
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp