For varm gjæring, har stoppet på1,014

Mitt aller første brygg. Pale Ale gikk som en drøm. Satte gjærkaret på gulvet, som kanskje var litt for varmt.(målte etterhvert 28 grader på utsiden av karet). Gjæret som rakkern i 4-5 dager, og nå etter 9 dager er alt stoppet - ikke en gang et plopp. Måler med hydrometer at sukkerinnholdet er 1,014, var 1,062 når jeg startet. Fortsatt et stykke til det gule "flasking" merket på måleren. Har brukt US 05 gjær. Blir jo usikker, er alt håp ute for å få et godt øl til jul? Hva er konsekvensen. Tenkte egentlig å tappe på flasker nå på søndag etter 14 dager. Håper noen har noen gode råd.
 
Flott takk:), det jeg har tappet for å måle har vært svært uklart. Finnes ikke gjennomsiktig en gang. Er det noen mulighet å tilsette noe klaringsmiddel nå (fikk bare kokt inn 1ts irish moss i 2 min)? Eller skal jeg bare sette den litt kaldere?
 
Tilbake
Topp