Ja du vil få mindre kullsyre i ølet hvis du lar det bli stående slik.
Karboner på 1,5 bar som du har planlagt. Når du skal servere, slipp av litt trykk så du "vet" du er under 0,8 bar (ikke noe must om ikke fatet er smekkfullt, som nevnt over). Koble til CO2 som er satt til 0,8 bar og forsyn deg. Etter tapping burde jo systemet uansett kobles fra fatet og flushes rent, så da kan du jo i samme slengen trykke opp fatet igjen til 1,5 bar og koble fra CO2 for vidre lagring av fatet.. Easy-peasy :skitbra:
Alternativt eksperimentere deg frem til hvilke slangelengder og dimensjoner som må til for å kunne tappe på 1,5 bar uten for mye skumdannelse, så kan det bare stå på 1,5 bar hele tiden. Personlig ville jeg gått for alternativ 1, tar jo tross alt bare 10 sek å gjøre
Hehe, stussa litt på det selv (men tenkte "det skal ikke jeg legge meg oppi").. Det må isåfall være et øl med høy CO2 vol og høy serveringstemp/lagringstemp :beersmiley:
Kanskje interessant og vite hvilke type øl det er?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.