hei!
en kraftig humlet APA står til gjæring og jeg kjenner på meg at i brygg nr. 3, i motsetning til de to første, vil jeg ha forsiktig humlesmak og kraftig smak av korn. Enkelt forklart så har det hendt seg at jeg har smakt gårdsbrygg som smaker slik som det dufter når et nybakt byggbrød skjæres opp, og noe i den retningen hadde smakt godt utpå sommeren en gang (dvs egentlig har jeg lyst på det NU, men det lar seg jo ikke gjøre).
noen som har noen forslag til et brygg? eller er jeg på jakt etter noe som ikke lar seg gjøre med ekstrakt?
en kraftig humlet APA står til gjæring og jeg kjenner på meg at i brygg nr. 3, i motsetning til de to første, vil jeg ha forsiktig humlesmak og kraftig smak av korn. Enkelt forklart så har det hendt seg at jeg har smakt gårdsbrygg som smaker slik som det dufter når et nybakt byggbrød skjæres opp, og noe i den retningen hadde smakt godt utpå sommeren en gang (dvs egentlig har jeg lyst på det NU, men det lar seg jo ikke gjøre).
noen som har noen forslag til et brygg? eller er jeg på jakt etter noe som ikke lar seg gjøre med ekstrakt?