Forsøk på noe som kan likne en Belgisk dubbel, innspill ønskes

Jeg skal prøve meg på noe som skal likne på en Belgisk dubbel.

64,3% Castle Pilsner
19,1% Økologisk Emmerhvete
8,8% Candy Sirup Deep Amber (hj.laget)
7,7% Belgisk Dememara sukker lyst

11,5 IBU Saaz @ 60 min
6,3 IBU Tettnang @ 30 min

Wlp 500

65C i 60 min
77C i 15 min

Kok 90 min

Er jeg inne på noe eller helt på bærtur ?
 
Brygget min første dobbel like før jul og har allerede fått mye skryt for den. Her er oppskriften jeg kom frem til:
21L batch størrelse
OG 1066
FG 1011
3kg palemalt
3kg pilsmalt
500g hveteflak
300g special b
500g hjemmelaga mørk sirup
10g magnum @ 60min
30g hallertauer @ 15min
WLP500

65C i 60 min - no-sparge

Nøyde meg med 60min kok.

Edit: Vil også føye til at det ser ut som du er på rett spor.
 
Topp