Hei igjen,
Vil forsøke meg på temperaturkontroll på gjæringskar i enten kjøleskap eller fryser.
Målsetting : Holde jevn temperatur på + 10 grader
Etter å ha fått fine tilbakemeldinger om hvilken enhet jeg burde bruke til dette så tror jeg at jeg ender opp med en ITC 310T eller en ITC 308
Det jeg nå lurer på er om jeg skal få tak i et brukt lite kjøleskap eller en liten fryseboks ?
Noen som har noen preferanser på valg av henholdsvis kjøleskap eller fryser ?
Kanskje viktig å nevne at jeg ikke trenger noen varmekilde siden kjøleskapet / fryseren skal stå på loftsstua i 20-24 grader.
Vil forsøke meg på temperaturkontroll på gjæringskar i enten kjøleskap eller fryser.
Målsetting : Holde jevn temperatur på + 10 grader
Etter å ha fått fine tilbakemeldinger om hvilken enhet jeg burde bruke til dette så tror jeg at jeg ender opp med en ITC 310T eller en ITC 308
Det jeg nå lurer på er om jeg skal få tak i et brukt lite kjøleskap eller en liten fryseboks ?
Noen som har noen preferanser på valg av henholdsvis kjøleskap eller fryser ?
Kanskje viktig å nevne at jeg ikke trenger noen varmekilde siden kjøleskapet / fryseren skal stå på loftsstua i 20-24 grader.