1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Garret Oliver, mester'n til Brooklyn Breweries, kommer til by'n!

En tråd i 'Konkurranser og andre ølrelaterte begivenheter' startet av Petter Gudbrand, 17 Apr 2012.

 1. Petter Gudbrand

  Petter Gudbrand
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Posta denne i regionalt forum, men skjønte så at det kunne være feil sted. Regner med at admin-folka tar ansvar og sletter den tråden som ikke står riktig. Uansett:

  Førstkommende lørdag kommer bryggerisjefen til Brooklyn Brewery, Garreth Oliver, til Ringnes for spre ølets glade budskap.

  Dermed åpner Ringnes dørene til festsalen for alle ølinteresserte, slik at flest mulig kan få oppleve dette vandrende geniet innen ølets verden. Garreth Oliver blir av mange sett på den nye Michael Jackson (seff ølkjenneren, ikke artisten) og har, i tillegg til å være bryggmester i USA's ledende nisjebryggeri, skrevet boken: "The Brewmaster's Table: Discovering the Pleasures of Real Beer with Real Food". Det er derfor ikke overraskende at kveldens tema blir mat og øl, nærmere bestemt ost og øl.

  Det blir servert oster, det blir servert øl – også et par de fleste av dere aldri vil få muligheten til å smake igjen. Kvelden koster 300.- spenn (det er billigere enn å drikke tilsvarende mengde øl på byen!) og dørene åpner 1800 på lørdag (21.04). Stedet er Ringnes Festsal, Thorvald Meyers Gate 2.

  Er det verdt turen, spør de?! Definitivt! Send meg en melding om de vil være med, så setter jeg dere på lista! Vil dere ikke dra aleine? Ikkeno problem, ta med deg noen du kjenner. Vi diskrimminerer ingen på gjestelista, så fremt det er ledige seter!

  Hilsen Petter'n.
   
 2. Petter Gudbrand

  Petter Gudbrand
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  .... og nå kom det dobbelt... Cursed be Internet explorer. Noen som kan slette det? Jeg får ikke lov....
   
 3. HelNor

  HelNor
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Detta høres jo genialt ut!! Typisk nok kan jeg ikke på lørran :mad: Dammit!
  Døkk fe kose døkk.
   
 4. Petter Gudbrand

  Petter Gudbrand
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Nå er det bare 20 plasser igjen, så det lønner seg å sette seg i kørga og la ballongen gå!
   

Del denne siden