Stig Aa.
Norbrygg-medlem
Før jeg la meg i går, fikk jeg en genial (?) ide: Hva om jeg lager to øl, som hver for seg ikke smaker særlig godt, men når de blandes 50/50, så smaker det helt fantastisk! Man tar for eksempel all humle i det ene ølet (dobbelt så mye som ønsket resultatet, siden det skal blandes 50/50) og i det andre ølet tar man all den gode maltsmaken eller eventuelt krydder av noe slag. Hvert øl hver for seg= ikke god. To flasker 0,3 i et 0,6 glass= nam nam.
Hvorfor ikke bare lage en god øl, spørr du kanskje. Joa. Hvorfor gå denne tungvinne omveien? Vet ikke, men det hadde vært gøy å få til.
Noen som har noen forslag til hvordan dette kan utføres?
Hvorfor ikke bare lage en god øl, spørr du kanskje. Joa. Hvorfor gå denne tungvinne omveien? Vet ikke, men det hadde vært gøy å få til.
Noen som har noen forslag til hvordan dette kan utføres?