Hei allihopa:-D
Har satt vårt andre brygg, og det har nå stått i en uke til gjæring. Det er snakk om en bayer/dunkel.
Dette er et sett kjøpt fra olbrygging.no. Fulgte med en pose tørrgjær på 11,5g. Gjæringen startet etter ca 12 timer og har gjæret godt frem til nå. Nå er det kun ett plopp i minuttet i kjøleskapet. Hva skjer her?
Forrige brygget som var en lager, ploppet mye mer i alle 3 ukene enn det denne gjør etter kun en uke. Kan det være temperaturen som gjør dette, eller er det noe annet som er grunnen?
Takker for alle svar
Har satt vårt andre brygg, og det har nå stått i en uke til gjæring. Det er snakk om en bayer/dunkel.
Dette er et sett kjøpt fra olbrygging.no. Fulgte med en pose tørrgjær på 11,5g. Gjæringen startet etter ca 12 timer og har gjæret godt frem til nå. Nå er det kun ett plopp i minuttet i kjøleskapet. Hva skjer her?
Forrige brygget som var en lager, ploppet mye mer i alle 3 ukene enn det denne gjør etter kun en uke. Kan det være temperaturen som gjør dette, eller er det noe annet som er grunnen?
Takker for alle svar