1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Gjertruds julevarmer (Årets hjemmebrygger 2017)

En tråd i 'Prisbelønte oppskrifter' startet av NM-oppskrifter, 11 Feb 2018.

  1. NM-oppskrifter

    NM-oppskrifter
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Brygger: Arne Marius Haugen
    Plassering: Årets hjemmebrygger og 1. plass i mørk lager 2017

    Type: 3C Doppelbock
    OG: 1,090
    FG: 1,034
    Mengde vørter: 21,0l
    Mengde ferdig øl: 19,0l
    Alkoholstyrke: 7,4%
    Beregnet IBU: 21,0
    Beregnet farge: 34 EBC

    Gjærbare ingredienser
    7kg Munchenmalt
    2kg pilsnermalt
    1kg melano light
    0,05kg carafa 3

    Humle og krydder
    17IBU Magnum @ 60min
    20g Hallertau Mittelfrau @30min

    Andre ingredienser
    Protafloc
    gjærnæring
    2,5g CaCl
    2,5g CaSO4
    2,5ml Lactic Acid

    Meskeinformasjon
    Mesket 60minutt på 68c, NoSparge.

    Gjæring
    Gjærtype: WLP833
    Gjærmengde: 750ml Slurry
    Informasjon om gjæring:
    10c til ferdig

    Informasjon om konkurranseølet
    Brygget: 5. desember 2016
    Flasket: 22. februar 2016
    Filtrert: Nei
    Karbonering: F
     
    #1 NM-oppskrifter, 11 Feb 2018
    Sist redigert av en moderator: 7 Apr 2018
    KeikoTheFish liker dette.

Del denne siden