Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: Årets hjemmebrygger og 1. plass i mørk lager 2017
Type: 3C Doppelbock
OG: 1,090
FG: 1,034
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 34 EBC
Gjærbare ingredienser
7kg Munchenmalt
2kg pilsnermalt
1kg melano light
0,05kg carafa 3
Humle og krydder
17IBU Magnum @ 60min
20g Hallertau Mittelfrau @30min
Andre ingredienser
Protafloc
gjærnæring
2,5g CaCl
2,5g CaSO4
2,5ml Lactic Acid
Meskeinformasjon
Mesket 60minutt på 68c, NoSparge.
Gjæring
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 750ml Slurry
Informasjon om gjæring:
10c til ferdig
Informasjon om konkurranseølet
Brygget: 5. desember 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F
Plassering: Årets hjemmebrygger og 1. plass i mørk lager 2017
Type: 3C Doppelbock
OG: 1,090
FG: 1,034
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 34 EBC
Gjærbare ingredienser
7kg Munchenmalt
2kg pilsnermalt
1kg melano light
0,05kg carafa 3
Humle og krydder
17IBU Magnum @ 60min
20g Hallertau Mittelfrau @30min
Andre ingredienser
Protafloc
gjærnæring
2,5g CaCl
2,5g CaSO4
2,5ml Lactic Acid
Meskeinformasjon
Mesket 60minutt på 68c, NoSparge.
Gjæring
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 750ml Slurry
Informasjon om gjæring:
10c til ferdig
Informasjon om konkurranseølet
Brygget: 5. desember 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F
Sist redigert av en moderator: