Hei alle sammen.
Jeg og en kamerat skal prøve oss på en glutenfri øl i januar. Det blir mest sannsynlig en ekstrakt øl. Noen som har noe erfaring med å brygge glutenfritt øl? Finnes det noen gode typer ekstrakt som vi får en god øl med? Har også lest at klarningsmiddel kan fjerne en del av glutenet, men er litt skeptisk til dette. Da er jo i så fall alle ølene jeg har brygga glutenfrie....
Men er mest på utkikk etter en god ekstrakt. Finnes ikke all verden på de norsk nettsidene ser jeg. Noe bra jeg kanskje kan få fra utlandet?
Sette pris på svar
Jeg og en kamerat skal prøve oss på en glutenfri øl i januar. Det blir mest sannsynlig en ekstrakt øl. Noen som har noe erfaring med å brygge glutenfritt øl? Finnes det noen gode typer ekstrakt som vi får en god øl med? Har også lest at klarningsmiddel kan fjerne en del av glutenet, men er litt skeptisk til dette. Da er jo i så fall alle ølene jeg har brygga glutenfrie....
Men er mest på utkikk etter en god ekstrakt. Finnes ikke all verden på de norsk nettsidene ser jeg. Noe bra jeg kanskje kan få fra utlandet?
Sette pris på svar