Duckboot
Norbrygg-medlem
Veldig veldig gøy. For noen måneder siden hadde jeg en batch med mislykket APA. "Noe" feilet, og jeg endte opp med en øl som ikke hadde humlesmak eller aroma i seg. Men jeg hadde en vinballong stående, og så jeg dumpet det ferdiggjærede ølet på den, og tilsatte et rør med Melange (http://www.theyeastbay.com/wild-yeast-and-bacteria-…/melange) og "glemte" vinballongen bakerst i boden.
Nå fant jeg frem vintyven for å ta måling. FG nede på 1.000, og det smaker skikkelig funky surøl. Ikke så veldig stram, men det er alle de karakteristiske smakene til et surøl der. Mulig jeg lar den stå til over jul før jeg fater den, og brygger en humlefattig vørter som jeg tømmer på slumpen.
Dette var gøy.
Nå fant jeg frem vintyven for å ta måling. FG nede på 1.000, og det smaker skikkelig funky surøl. Ikke så veldig stram, men det er alle de karakteristiske smakene til et surøl der. Mulig jeg lar den stå til over jul før jeg fater den, og brygger en humlefattig vørter som jeg tømmer på slumpen.
Dette var gøy.