Ettersom at jeg har lest litt, så ser det ut som om de satte tønnene med gruit sånn at det kom villgjær i.
Jeg har iallefall sett at disse gjærtypene blir nevnt i de få oppskrifter på gruit som finnes på nettet:
California Ale V (White Labs #WLP051)
Wyeast 1728 Scottish Ale
Wyeast 1388 Belgian Strong Ale
Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen
Wyeast 5112 Brettanomyces bruxellensis
Wyeast 2565 Kölsch
Noen som har noen tanker rundt dette?
Jeg har iallefall sett at disse gjærtypene blir nevnt i de få oppskrifter på gruit som finnes på nettet:
California Ale V (White Labs #WLP051)
Wyeast 1728 Scottish Ale
Wyeast 1388 Belgian Strong Ale
Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen
Wyeast 5112 Brettanomyces bruxellensis
Wyeast 2565 Kölsch
Noen som har noen tanker rundt dette?