Hei, Vi er i ferd med å få nok interesserte til å gjøre en gruppebestilling av Vermont Yeast fra Yeast Bay i statene. Mangler interesse for ca. 10 rør for å kunne bestille. Pris pr. rør blir omtrent kr. 120,- men vil ha temmelig god dato. Meld dere inn i gruppa på facebook og meld interesse her: https://www.facebook.com/groups/1520462078242196/permalink/1568212133467190/?qa_ref=pp Lars-Erik
Det sendes med "insulated ice bags" fra statene. Går rett i kjøleskap når de kommer til Sarp. Hadde egentlig håpet at hver og en henter hos meg, men kan sikkert se på individuelle utsendelser.
Var ikke klar over at denne var tilgjengelig i Norge, hadde bare funnet den i statene. Trekker herved min innteresse
Vi fikk info om den på facebook gruppen også, men jeg stusser veldig på gjær fra juni 2014 som sendes i mars i år, så tilliten er ikke høy nok til å bestille der p.t.
Her står det at de har Vermont Ale fra 30 juli, og 8 stk igjen. http://hobbybryggeren.no/product.php?category_id=27&product_id=381 @Slystr , Tror du må gjennom et par runder med starter og vask for å få noe særlig ut av en 9 mnd gammel gjær - uansett "holdbarhet".
Pokker hadde jeg visst det, jeg holder til i Fredrikstad, handlet et par rør conan og noe annet stæsj fra morebeer, de sendte det for 2 dager siden dyrt ble det også, for bestillingen ble delt i to, som betyr dobbel fraktpris jaja håper Heady topper clonen min blir bra, ellers drikker jeg den på trass.
Sorry. Skal prøve være litt mer i sync mellom facebook og forum på relevante ting. Lykke til, blir nok bra!
På Whitelabs gjøren er den datoen best før, så oddsene er nok heller at det er best før 30 Juli 2015 og ikke pakkedato i fjor. Just sayin'. http://www.hobbybryggeren.no/product.php?category_id=21&product_id=198 Men det er jo bare at kontakt hobbybryggeren og spørre
@Strandberg kan se ut som du har rett, gett. Er så vant til å se pakkedato på Wyeast-pakkene. Men jeg er fortsatt sikker på at vi får ferskere gjær ved å bestille fra Yeast Bay. Uansett ser det ut til at ordren går i morgen eller mandag da vi er oppe i stort nok kvanta. Fortsatt mulig å henge seg på.