1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Har vudert å teste ut Norsk og Viking malt i en Irsk red ale

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Morten Norås, 20 Sep 2019.

  1. Morten Norås

    Morten Norås
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Fikk litt øl på tann og har litt lyst å teste ut noen annen malt type en hva jeg har brygget 1 bach og har en til å brygge. synest aller sin malt favoritt. nå vil jeg teste ut noe annet til denne oppskriften.

    Opprinelige oppskriften

    1,13 kg Crisp Maris Otter Ale Malt,
    0,91 Best Smoked Malt,
    0,45 Best Munich Malt, Crisp
    0,11 Crystal malt 240,
    0,06 Crisp Roasted Barley

    1,25 gr east kent goldings 60 min
    0,75 gr cascade. 10 min

    Gjær

    WLP002 Engelsk ale


    Norsk malt

    1,13 kg Norsk Pale Ale
    0,91 kg Best Smoked Malt (vet ikke om norsk malt har noe som tilsvarer denne)
    0,45 kg Norsk Munchener
    0,11 kg Norsk Karamell
    0,06 kg Norsk Røstet Bygg

    Viking malt

    Viking malt. 1,13 kg Viking Pale Ale Malt,
    0,91 kg Viking Smoked Malt,
    0,45 Viking Munich malt,
    0,11 Viking Caramel Malts ,
    0,06 kgViking Roasted Barley
     
    NoxMulder liker dette.

Del denne siden