Jeg står og synser og føler litt på min andre batch, og klarer ikke helt å beskrive det bortsett fra det som står i topic.
Oppskriften er dessverre borte vekk, så lite hjelp å hente der. Keg husker iallefal at jeg tørrhumlet med 50g på et 13ish loter brygg.
Men det føles litt ut som å ta en humlepellet i munnen og sutte på den, men mye mildere. Får et belegg på tenna også. Det var en biab batch, hvor jeg kanskje tok litt av med humla. Maltsmaken må jeg iallefall se langt etter.
Ut ifra det lille jeg klarte å beskrive, er det for mye humle midt i koket? Det var iallefall ingen vinner dette her, selv om det er helt drikkbart.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Oppskriften er dessverre borte vekk, så lite hjelp å hente der. Keg husker iallefal at jeg tørrhumlet med 50g på et 13ish loter brygg.
Men det føles litt ut som å ta en humlepellet i munnen og sutte på den, men mye mildere. Får et belegg på tenna også. Det var en biab batch, hvor jeg kanskje tok litt av med humla. Maltsmaken må jeg iallefall se langt etter.
Ut ifra det lille jeg klarte å beskrive, er det for mye humle midt i koket? Det var iallefall ingen vinner dette her, selv om det er helt drikkbart.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta