Per Arne
Norbrygg-medlem
Hei igjen. :skaal:
Er litt "plaget" med at skummet legger seg veldig fort etter at øllet er komt i glasset. Litt trist at alt skum er borte etter et lite minutt i glasset. Leser her på forumet at havregryn kanskje kan hjelpe med å få et mer stående skum. Er det noen som har erfaring med dette? Lurte på å prøve med havregryn neste gang jeg skal brygge.
For tiden er det karbonering på flaske med sukkerlake, skal forhåpentlgvis over på Corneliusfat ganske raskt. Gjelder dette med havregryn i mesken like mye når det skal karboneres kunstig?
Og til slutt, Er det her snakk om havregryn som en kjøper i nærbutikken, eller er dette en spesielt behandlet havregryn?
Håper det er noen som kan dele av erfaringene sine.
Fortsatt god helg. :godtoel:
Er litt "plaget" med at skummet legger seg veldig fort etter at øllet er komt i glasset. Litt trist at alt skum er borte etter et lite minutt i glasset. Leser her på forumet at havregryn kanskje kan hjelpe med å få et mer stående skum. Er det noen som har erfaring med dette? Lurte på å prøve med havregryn neste gang jeg skal brygge.
For tiden er det karbonering på flaske med sukkerlake, skal forhåpentlgvis over på Corneliusfat ganske raskt. Gjelder dette med havregryn i mesken like mye når det skal karboneres kunstig?
Og til slutt, Er det her snakk om havregryn som en kjøper i nærbutikken, eller er dette en spesielt behandlet havregryn?
Håper det er noen som kan dele av erfaringene sine.
Fortsatt god helg. :godtoel: