Hefeweizen med hveteflak og WB-06

Jeg har noen spørsmål ifm brygging av hveteøl med hveteflak:
* kan hvetemalt som normalt brukes substitueres med hveteflak? Hvilke endringer i meskeskjema (T og tid) bør vurderes ved bruk av flak? Andre effekter av å bruke flak?
* er proteinrest nødvendig med flak? Hvorfor?
* ved bruk av wb06, hvordan best sikre at ølet (for)blir cloudy?
* hva er anbefalt en-stegs mesketemp?
* hvordan fremheve banan med wb06 om mulig? Noen som har erfaringer med wb06 og banan (feks som i Paulaner)?
* hvordan bør gjæringstemp. forløpet være (konst ambient temp eller økning etterhvert)?
* gjæringstid?

Grunnen til at jeg ønsker å bruke hveteflak er simpelthen det at det er det jeg har liggende for øyeblikket, og vil bli kvitt div rester (inkl wb06).  

mvh
E
 
Tilbake
Topp