1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Hjelp hjelp!!!!!

En tråd i 'Brygging' startet av MonkeyBizness, 28 Feb 2015.

  1. MonkeyBizness

    MonkeyBizness
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hosle, Bærum
    Tror/vet jeg har tilsatt for lite gjær i en 25 liter. Er det ok å tilsette et rør med gjær til etter 24 timer, eller er det for sent nå??????
     
  2. Ørnegård

    Ørnegård
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Kjør på - ingen problem!
     
  3. MonkeyBizness

    MonkeyBizness
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hosle, Bærum
    Når er det ikke noe poeng/for sent å tilsette mer gjær??
     
  4. Kjell G

    Kjell G
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hop, Bergen
    Etter flasking. Etter oppnådd FG.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Del denne siden