Er midt i brygging av IPA, og til min forskrekkelse står det i oppskifta att den sisste humla skal "Added dry primary fermenter"
Hva betyr dette, skal ho i når du tilsetter gjæren? Elle når skal humla i???
Det betyr at den skal tilsettes i gjæringskaret... Så, etter at stormgjæringen er over (3-5 dager) , da tilsetter du humlen.. Er det pellets så er det bare og plumpe de rett i karet.
Ja, takk for raske svar. Det reddet meg. Likevel litt usikker, hvordan tilsetter du tørrhumla? Bare putter du ho oppi etter 3-4 dager? Da er det jo mye bunnfall, så en kan vel ikkje røre i det. Løyser ho seg opp sjølv?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.