Jeg har prestert å blande 10kg Castle Malting Abbey (Amber) EBC 45 med 10 kg Weyermann Cara Munich type 2 EBC 110-130. Ikke spør hvordan :roedme:
Har 25 kg ikke-malt Castle Malting Pale Ale EBC 7,0 - 9,0, og amarillo, target og ahtanum humle.
Noen som har forslag til en oppskrift hvor jeg kan få brukt opp mest mulig av maltmiksen og få et godt øl? Har 50ltr speidel, og å ende opp med en tidligere navngitt ølsort er ikke prioritert.
At jeg er nybegynner trenger vel ikke nevnes.
Hjelp!
Har 25 kg ikke-malt Castle Malting Pale Ale EBC 7,0 - 9,0, og amarillo, target og ahtanum humle.
Noen som har forslag til en oppskrift hvor jeg kan få brukt opp mest mulig av maltmiksen og få et godt øl? Har 50ltr speidel, og å ende opp med en tidligere navngitt ølsort er ikke prioritert.
At jeg er nybegynner trenger vel ikke nevnes.
Hjelp!