1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Hjelp til oppskrift

En tråd i 'Øltyper og øl generelt' startet av Øen, 30 Mar 2016.

  1. Øen

    Øen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Har lyst å prøve å brygge Globetrottar frå mikrobryggeriet Slumpelukko på Voss. Etter førespurnad om oppskrift har eg fått litt info, men treng hjelp til å snekre dette saman til ei oppskrift å brygge etter. Dette ølet er i følge bryggeriet ein Belgisk IPA, altså ei blanding av Belgisk blonde og IPA med malt frå england, amerikansk humle og belgisk gjær.
    Her er info eg fekk frå bryggeriet:
    Malt:
    Marris Otter Pale Ale
    Munichmalt
    Caramunich type 2
    Humle:
    Chinook, Centennial, Amarillo og Cascade.
    Gjær: WLP 530 Abbey Ale

    Er det nokon som kan kome med forslag til fornuftig mengde, fordeling osv.
    Er relativt ny i gamet, så treng nokså nøyaktige oppskrifter :)
     
  2. Håvard Skjevling

    Håvard Skjevling
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kongsberg
    Øen liker dette.
  3. Øen

    Øen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    18 plato og 7,6%
     
  4. Øen

    Øen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Prøv deg gjerne på en oppskrift :)
     
  5. Håvard Skjevling

    Håvard Skjevling
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Kongsberg
    Du har jo allerede fått én i den andre tråden din..?
     
    loebrygg liker dette.

Del denne siden