Hjelp til resteoppskrift

Jeg vil bruke opp restene mine og har kvernet:
2 kg pale malt
3 kg pilsnermalt
1 kg hvetemalt


Hva blir/kan dette bli? Noen som har tips til veien videre?

Jeg har kun tørrgjær liggende: 2 pakker S-05 liggende og 2 pakker med Belle Saison gjær.

Av humle har jeg liggende: saaz, cascade pellets, cascade blomst, chinook, tettnanger, magnum, mosaic og hallertauer mittelfrüh. Litt usikker på hvor mye jeg har av hver sort. Tror jeg har mest av saaz og cascade.

Alle tips mottas med stor takk!
 
Tja. Det enkle valget blir jo en IPA/APA, eller en saison greie med pale malt.

Aner ikke batch størrelsen din men til ca 12-20L så kan du bruke all malten du har så er du kvitt det.

Skal du bruke belle så hadde det vært artig hvis noen hadde tatt en for laget og mesket i 20 min på 68c og så rett på utmesk og tapping til kok.
 
Takk for tips, folkens! Lurer på om jeg går for en slags saison, her da... Noen som har tips til en god humlekombo av det jeg har tilgjengelig? Det ble nevnt nobelhumle over her.. det vet jeg ikke hva er.
 

loebrygg

Norbrygg-medlem
Hva med å blande all humlen du har og tilsette like mye hvert 10 min
Så splitter du batchen i to og gjærer halvparten med US-05 og Belle Saison
 
Tja... ikke dumt å splitte, faktisk... men blande alle de typene? Blir ikke det et vilt smakssammensurium?
 
Topp