Ventetiden på BB30 ble for lang, fant ut at jeg måtte få litt hjemmebrygg ferdig til Jul, da ble det en krabbekoker på 39 liter fra Netthandelen, en hjemmesnekret pose av 100% polyester gardinstoff og et kakestativ i bunn, hehe.
Noen som har forslag til noen gode oppskrifter jeg kan bruke til noen BIAB brygg jeg planlegger gjennomført førstkommende søndag.
Begrensningene er at maltkvernen ikke har ankommet enda, og Safiren i Sandnes kun har en 25kgs sekk med ferdigkvernet pale malt. De andre malttypene får jeg knuse i en ombygd pastamaskin i denne omgang.
Hovedbestanddelen er altså pale malt.
Har funnet en oppskrift på biabrewer.info som jeg tror jeg vil prøve meg på, en APA som skal gjæres på 18 grader. (Yeast: US-56 (US-05)). Hadde håpet å finne et annet brygg som også bruker denne gjæren.
Den andre begrensningen blir at brygg nr 2 også skal gjæres på 18 grader.
Noen forslag til andre BIAB med pale malt som hovedmalt?
Noen som har forslag til noen gode oppskrifter jeg kan bruke til noen BIAB brygg jeg planlegger gjennomført førstkommende søndag.
Begrensningene er at maltkvernen ikke har ankommet enda, og Safiren i Sandnes kun har en 25kgs sekk med ferdigkvernet pale malt. De andre malttypene får jeg knuse i en ombygd pastamaskin i denne omgang.
Hovedbestanddelen er altså pale malt.
Har funnet en oppskrift på biabrewer.info som jeg tror jeg vil prøve meg på, en APA som skal gjæres på 18 grader. (Yeast: US-56 (US-05)). Hadde håpet å finne et annet brygg som også bruker denne gjæren.
Den andre begrensningen blir at brygg nr 2 også skal gjæres på 18 grader.
Noen forslag til andre BIAB med pale malt som hovedmalt?