Hjemmebryggeraften desember 13.12 2019 kl 1900

Ole Nærheim

Fylkesleder
På vår hjemmebryggeraften i desember, kommer Per Øyvind og skal holde kurset Smak.

Vi finner ut hva smak og aroma egentlig er, hvordan smaksløker fungerer og lar de få trimmet seg litt. Hvordan kan du bruke dette når du brygger et øl eller skal pare øl og mat? Du får garantert noen overraskelser underveis!


Etter kurset blir der sosialt samvær, sa ta gjerne med noe godt hjemmebrygget øl. Vi holder snaks.

Vi treffes på Hindal Gård
 
Vi trør til og disker opp med pinnekjøtts middag på hjemmebryggeraften fredag 13 desember på Hindal gård, middagen vil bli servert etter at Per Øyvind fra Domkom er ferdig med Smaks kurset. Vi stiller med maten, så ta med drikke. Dette er en god anledning å få testet ut juleølet ditt, både til pinnekjøtt og til folket.

Egenandel 50,-
Biletter her: Kjøp billetter: Pinnekjøtts middag
 
Tilbake
Topp