1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Hjemmebryggerdager på Nøgne Ø 2017

En tråd i 'Andre begivenheter' startet av Kjempetorsken, 17 Des 2016.

 1. Kjempetorsken

  Kjempetorsken
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Oslo
  Vi har på nytt gleden av å invitere til Hjemmebryggerdager på Nøgne Ø. Denne gangen er vi ekstra stolte over å kunne invitere dere til vårt nye bryggeri som ligger vegg-i-vegg med Gamle Rygene Kraftstasjon!

  De magiske dagene er:

  LØRDAG 18.FEBRUAR (kl. 09.00-ca 17.00)
  Denne dagen brygger vi Nøgne Ø God Jul, og alle deltagerne får med seg 20 L vørter hjem for å gjære ut og eventuelt leke med ved å bruke ulike gjæringsteknikker, eller tilsette ønskede ingredienser.

  Denne dagen får vi også besøk av Cervisiam og hjemmebrygger Espen Westum som skal fortelle litt om sine prosjekter.

  LØRDAG 29.APRIL (kl. 18.00-23.30)
  Denne kvelden blir det mer sosialt. Hver deltager kan ta med seg en venn, og det legges opp til hyggelig samvær med mange gode smaker. Ta med deg flasker eller corny keg av din God Jul-versjon, og del med de andre deltagerne.
  Vi stiller også med noen spennende produkter på fat og flaske i baren vår! Helt sikkert noen nye og spennende øl, men vi har også minst én stor nyhet som vi gleder oss til å dele med dere denne dagen!

  Prisen inkluderer to dager på Nøgne Ø der du får masse tid til å mingle med hjemmebryggerkollegaer, og bryggere og ansatte på Nøgne Ø. Du får 20 L God Jul-vørter som du kan "leke" med. 1 pk valgfri gjær fra WhiteLabs. Mat og 0.5 L øl til maten 18.februar, og et lett måltid den 29.april.

  Pris kr 1.600,- /pers. Påmelding kan gjøres her.

  Merk at det er et begrenset antall billetter til dette arrangementet!
   

Del denne siden