-Tormod-
Norbrygg-medlem
Heisann.
Hvis alt går etter planen så skal det flaskes en APA på torsdag og det hadde vært ønskelig å ta med en par six-pack på fjellet i påsken (drar palmesøndag). Brygget skal vel egentlig stå en par uker på 20+ grader før det settes kjølig men dette går da altså ikke.
Har kjøleskap med stc 1000 og frostvakt. Er det da en mulighet å guffe opp det til 28-30 grader (eller hva som er fornuftig) for å fremskynde karboneringsprosessen? På hytta blir ølet stående kaldt.
Hvis alt går etter planen så skal det flaskes en APA på torsdag og det hadde vært ønskelig å ta med en par six-pack på fjellet i påsken (drar palmesøndag). Brygget skal vel egentlig stå en par uker på 20+ grader før det settes kjølig men dette går da altså ikke.
Har kjøleskap med stc 1000 og frostvakt. Er det da en mulighet å guffe opp det til 28-30 grader (eller hva som er fornuftig) for å fremskynde karboneringsprosessen? På hytta blir ølet stående kaldt.