Hva har jeg brygget her tro?

Tim

 
Tok utgangspunkt i litt forskjellige apa/ipa-oppskrifter her men havnet vel i en annen sjanger kanskje.
Hva vil dere karakterisere dette som?

Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1081
FG: 1006
Alcohol: 9.8 % by vol.
Colour: 30 EBC (Copper / reddish brown)
Bitterness: 45 IBU
BU/GU: 0.55

Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4500 g
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 2500 g
Crystal Malt 135     120 EBC 1000 g
Aromatic Malt 150 EBC      50 EBC 250 g
Cara Pils 37 EBC       30 EBC 500 g


Hops
Magnum 14% alpha 20 g 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 40 g 15 minutes
Citra 11% alpha         40 g 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 g 1 minutes
Citra 11% alpha         20 g 1 minutes

Fermentation
Yeast: Danstar Nottingham
 
Førsteinntrykket etter brygginga var at dette ble mislykket, tenkte for mye crystal.
Men nå når det er ferdig har jeg skiftet mening, ble faktisk veldig smakfullt, så er rimelig fornøyd med det!

Tenker kanskje å gjøre den igjen men med mer humle :)
 
Tilbake
Topp