Hvorfor hurtigris??

Mortenpip

Norbrygg-medlem
Skal brygge en lys lager med pils,mais og ris. I oppskriften står det uncle bens hurtigris. Har jo stående en stor sekk caravan ris. Bare å bruke den eller må det gjøres noe med den først??
 
Vanleg ris må ein koke før ein mesker. Hurtigris er ferdig kokt


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ris tilfører vel uansett lite eller ingenting av smak. Avsmaken for hurtigris kommer fra matlaging, kokt og frysetørret ris.
Når jeg skal lage mat, og øl, bruker jeg helst råvarer av best mulig kvalitet, derfor flaket ris i stedet for hurtigris.
 
Skal brygge en lys lager med pils,mais og ris. I oppskriften står det uncle bens hurtigris. Har jo stående en stor sekk caravan ris. Bare å bruke den eller må det gjøres noe med den først??
Koker man det som om man skulle hatt det til middag??
 
Ris tilfører vel uansett lite eller ingenting av smak. Avsmaken for hurtigris kommer fra matlaging, kokt og frysetørret ris.
Når jeg skal lage mat, og øl, bruker jeg helst råvarer av best mulig kvalitet, derfor flaket ris i stedet for hurtigris.
Enig i det med hurtigris. Selv kjøper vi caravan ris og det kan jo ikke sammenlignes med hurtigris. Og ennå verre boil in bag.
 
Tilbake
Topp