India Pale Lager

Noen som sitter inne med en suksess historie/oppskrift de har lyst å dele - og som jeg kan bygge/brygge videre på? Tips og tanker rundt emnet mottas med takk!
 
Takker. Mulig en pale lager er veien å gå her for å få det beste fra begge verdener. En høy IBU vil vel overskygge mye av lager-gjæren (lager smaken) tenker jeg, så mye sene tilsetninger og MASSE tørrhumle gjør seg vel. Er det ikke noe med at lav gjæringstemp gir dårlig uttelling av tørrhumlen? Men er vel bare skru opp tempen etter ca. 2/3 gjæring...
 
urte på om du eller noen som bruker det kan utdype meskeskjema "Mash Profile: Temperature Mash, 2 Step, Light Body"?
Her er denne profilen slik den er ut-av-boksen (i dette eksemplet med 6,2 kg malt). Men det kan være at den er justert i oppsettet du har sett på.
Screenshot 2014-08-12 07.40.14-kopi.png
 
Tilbake
Topp