Iscider, noen som har prøvd seg?

Hvordan gjør hadde du gått for?

  • Mangrove jacks cider gjær

    Stemmer: 0 0,0%
  • White labs champagne gjær

    Stemmer: 4 100,0%

  • Totalt antall stemmer
    4
Hei

Er det noen som har testet og lage iscider? Hvordan gjorde du det?

Jeg har tenkt og prøve meg på en "jukse" utgave ved å bruke eplejuice konsentrat og blande ut så jeg ender opp på en SG på 1.153 / 35 brix.
Denne skal gjæres ned til 1.061 før jeg skal stoppe gjæringsprosessen ha i klaring før den skal flaskes og lagres.

Jeg er litt usikker på om jeg skal bruke champagnegjær har en abv på 17% eller mangroove jacks cider gjær som har en avb på 12% hva anbefaler dere?

Hvordan gjærstopp anbefaler dere?

Ser frem til gode tips:)
 

TurboJens

Norbrygg-medlem
Hei

Er det noen som har testet og lage iscider? Hvordan gjorde du det?

Jeg har tenkt og prøve meg på en "jukse" utgave ved å bruke eplejuice konsentrat og blande ut så jeg ender opp på en SG på 1.153 / 35 brix.
Denne skal gjæres ned til 1.061 før jeg skal stoppe gjæringsprosessen ha i klaring før den skal flaskes og lagres.

Jeg er litt usikker på om jeg skal bruke champagnegjær har en abv på 17% eller mangroove jacks cider gjær som har en avb på 12% hva anbefaler dere?

Hvordan gjærstopp anbefaler dere?

Ser frem til gode tips:)

Campden 100g sulfitt - Ølbrygging AS

Slikt skulle vel fungere greit. Potassium Metabisulfite?
 
Topp