[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Braumeister Juleøl
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 36.67 av 50
OG: 1064
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,2 IBU
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 66,2 % Castle Pils Malt ? EBC
1000 gram 13,2 % Caramunchener ? EBC
1500 gram 19,9 % Caramalt 120 EBC
50 gram 0,7 % Coffee 900 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 65 gr C
Humle
32 gram Northern Brewer 9,5 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Saaz 3,4 % alfa pellets koketid 20 min
30 gram Hallertauer 3,6 % alfa hel koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Danish Lager, 1 pk flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
lagring 7 dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 16.09.2006
Tappedato: 16.10.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Braumeister Juleøl
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 36.67 av 50
OG: 1064
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,2 IBU
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 66,2 % Castle Pils Malt ? EBC
1000 gram 13,2 % Caramunchener ? EBC
1500 gram 19,9 % Caramalt 120 EBC
50 gram 0,7 % Coffee 900 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 65 gr C
Humle
32 gram Northern Brewer 9,5 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Saaz 3,4 % alfa pellets koketid 20 min
30 gram Hallertauer 3,6 % alfa hel koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Danish Lager, 1 pk flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
lagring 7 dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 16.09.2006
Tappedato: 16.10.2006
Kommentar: [/size][/tt]