[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Nissejentegøy 2006
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1069
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 26 IBU
Vørtermengde: 55 l
Sluttvolum: 55 l
Malt & sukker
5500 gram 39.3 % pilsner malt 3 EBC
5500 gram 39,3 % munich malt 20 EBC
1000 gram 7,1 % caraamber 60 EBC
1000 gram 7,1 % carared 40 EBC
1000 gram 7,1 % carapils 37 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 58 gr C
60 min 65 gr C
30 min 70 gr C
Humle
40 gram Hallertau aroma 7,0 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Saaz 2,8 % alfa hel koketid 30 min
40 gram Perle 6,4 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian lager 100 g flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 90 dager ved 10 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.07.2006
Tappedato: 18.07.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Nissejentegøy 2006
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1069
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 26 IBU
Vørtermengde: 55 l
Sluttvolum: 55 l
Malt & sukker
5500 gram 39.3 % pilsner malt 3 EBC
5500 gram 39,3 % munich malt 20 EBC
1000 gram 7,1 % caraamber 60 EBC
1000 gram 7,1 % carared 40 EBC
1000 gram 7,1 % carapils 37 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 58 gr C
60 min 65 gr C
30 min 70 gr C
Humle
40 gram Hallertau aroma 7,0 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Saaz 2,8 % alfa hel koketid 30 min
40 gram Perle 6,4 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian lager 100 g flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 90 dager ved 10 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.07.2006
Tappedato: 18.07.2006
Kommentar: [/size][/tt]