1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

JK 06 TJ2 - Nissejentegøy 2006 - Bodil og Morten Stensrud

En tråd i 'Tradisjonelt norsk juleøl' startet av Webmaster, 5 Apr 2007.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Nissejentegøy 2006
    Øltype: trad. juleøl
    Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
    OG: 1069
    FG: 1017
    Farve (beregnet): ? EBC
    Beregnet bitter: 26 IBU
    Vørtermengde: 55 l
    Sluttvolum:   55 l

    Malt & sukker
    5500 gram       39.3 %    pilsner malt     3 EBC     
    5500 gram       39,3 %    munich malt     20 EBC
    1000 gram        7,1 %    caraamber       60 EBC 
    1000 gram        7,1 %    carared         40 EBC
    1000 gram        7,1 %    carapils        37 EBC   

    Vann
    ? liter til innmesking
    ? liter til skylling

    Meskeskjema
    30 min    58 gr C
    60 min    65 gr C
    30 min    70 gr C

    Humle
    40 gram    Hallertau aroma  7,0 % alfa  hel   koketid 90 min
    40 gram    Saaz             2,8 % alfa  hel   koketid 30 min
    40 gram    Perle            6,4 % alfa  hel   koketid  5 min
     
    Krydder og andre tilsetninger

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren:   Wyeast 2206 Bavarian lager 100 g  flytende gjær

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring    14 dager ved 10 gr C
    Modning/sekundærgjæring  90 dager ved 10 gr C

    Øvrig informasjon
    Filtrert: nei
    CO2: naturlig
    Bryggedato: 04.07.2006
    Tappedato:  18.07.2006

    Kommentar: [/size][/tt]
     

Del denne siden