Hei
Jeg skal til å brygge juleøl og er noe usikker på hva jeg skal gjøre i forhold til gjæring.
Jeg har sette meg ut en oppskrift hvor det blir anbefalt å starte på 8 grader de to første dagene, for så å la det gjære ut på 10 grader.
Spørsmålet er, hvor lenge skal det gjæres på fat, før jeg har det på flaske?
Det står videre at jeg bør så gjære det videre i seks uker på 2 grader.
Setter pris på svar. Takk.
Jeg skal til å brygge juleøl og er noe usikker på hva jeg skal gjøre i forhold til gjæring.
Jeg har sette meg ut en oppskrift hvor det blir anbefalt å starte på 8 grader de to første dagene, for så å la det gjære ut på 10 grader.
Spørsmålet er, hvor lenge skal det gjæres på fat, før jeg har det på flaske?
Det står videre at jeg bør så gjære det videre i seks uker på 2 grader.
Setter pris på svar. Takk.