1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

KamaCitra (1. plass i lys ale 2017)

En tråd i 'Prisbelønte oppskrifter' startet av NM-oppskrifter, 11 Feb 2018.

  1. NM-oppskrifter

    NM-oppskrifter
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Brygger: Joakim Olavesen
    Plassering: 1. plass i klasse lys ale 2017

    Type: 4E Amerikansk pale ale
    OG: 1,052
    FG: 1,011
    Mengde vørter: 20,5l
    Mengde ferdig øl: 17,0l
    Alkoholstyrke: 5,4%
    Beregnet IBU: 34,0
    Beregnet farge: 10,4 EBC

    Gjærbare ingredienser
    2,2 kg Maris Otter
    2 kg Pilsner
    0,5 kg Flaka Hvete
    0,2 kg Carared
    0,2 kg Carapils
    0,25 kg Acid

    Humle og krydder
    20 gram Columbus 20 min
    50 gram Citra 5 min
    30 gram Nelson 0 min
    30 gram Citra 0 min
    30 gram Simcoe 0 min
    40 gram Citra 15 dager
    40 gram Nelson 15 dager
    35 gram Simcoe 15 dager
    40 gram Citra 9 dager
    32 gram Simcoe 9 dager
    30 gram Nelson 9 dager

    Andre ingredienser


    Meskeinformasjon
    75 min på 64,5 grader

    Gjæring
    Gjærtype: Vermont Ale
    Gjærmengde: ca 270 bill celler
    Informasjon om gjæring:
    Pitch 16 grader
    Fra 17-20 over 5 dager.
    20,5 grader resta av gjæringstiden


    Informasjon om konkurranseølet
    Brygget: 26. desember 2016
    Flasket: 11. januar 2017
    Filtrert: Nei
    Karbonering: N
     
    #1 NM-oppskrifter, 11 Feb 2018
    Sist redigert: 11 Feb 2018

Del denne siden