Fikk min første batch på flaske for 6 dager siden, og åpnet en igår for å se om det var antydning til kullsyre.
det var det heldigvis
Glad og fornøyd fant jeg fram et glass og helte opp for å smake på det.
Det smakte rett og slett ikke noe særlig
Forventningene var egentlig lav siden jeg plutselig måtte på reisejobb, så ølet ble stående på gjæring i 4-5 uker hehe
I begynnelsen var det alt for varmt og (helt oppe i 25 grader i romtemp en dag) Så jeg regner med dette har satt sine spor.
Det jeg lurer litt på er om smaken kan komme seg litt den neste uken, eller om det er sånn denne ølen rett og slett kommer til å smake?
Den går helt sikkert ned etter å ha drukket mye god øl først, men vi får se.
Har en annen dunk med Småtøs som stod 3 uker til gjæring, men denne har tempen vært bra på så jeg har mer tro på den.
Har kjøpt nytt kjøleskap, og sa jeg var så lei det gamle. Hun visste ikke at jeg hadde planer om å bruke det gamle til å ha gjæringsdunken i, så hun er glad og fornøyd og tror det hele var en lykkelig tilfeldighet
det var det heldigvis
Glad og fornøyd fant jeg fram et glass og helte opp for å smake på det.
Det smakte rett og slett ikke noe særlig
Forventningene var egentlig lav siden jeg plutselig måtte på reisejobb, så ølet ble stående på gjæring i 4-5 uker hehe
I begynnelsen var det alt for varmt og (helt oppe i 25 grader i romtemp en dag) Så jeg regner med dette har satt sine spor.
Det jeg lurer litt på er om smaken kan komme seg litt den neste uken, eller om det er sånn denne ølen rett og slett kommer til å smake?
Den går helt sikkert ned etter å ha drukket mye god øl først, men vi får se.
Har en annen dunk med Småtøs som stod 3 uker til gjæring, men denne har tempen vært bra på så jeg har mer tro på den.
Har kjøpt nytt kjøleskap, og sa jeg var så lei det gamle. Hun visste ikke at jeg hadde planer om å bruke det gamle til å ha gjæringsdunken i, så hun er glad og fornøyd og tror det hele var en lykkelig tilfeldighet