Hei.
Jeg har noen 30 liters fat jeg bruker når flasking ikke er opsjon pga tid/flasker etc.
Jeg har tidligere sukret disse, men ha rnå co2 og G kobling tilgjengelig.
Disse står i garasje på 15 grader. Skjønner at kulde er essentielt for at øla skal ta opp co2.
Kan jeg sette på 3 bar i 10 min f,eks..og lufte litt,,slik at jeg er sikker på at det ikke er luft i fatet. ( har purget med co2 før ølfylling).
Kan jeg karbonere videre senere? Spiller det noen rolle for smaken på øla??
Jeg har noen 30 liters fat jeg bruker når flasking ikke er opsjon pga tid/flasker etc.
Jeg har tidligere sukret disse, men ha rnå co2 og G kobling tilgjengelig.
Disse står i garasje på 15 grader. Skjønner at kulde er essentielt for at øla skal ta opp co2.
Kan jeg sette på 3 bar i 10 min f,eks..og lufte litt,,slik at jeg er sikker på at det ikke er luft i fatet. ( har purget med co2 før ølfylling).
Kan jeg karbonere videre senere? Spiller det noen rolle for smaken på øla??