karbonering av brown ale

Har en southern english brown jeg skal flaske idag, og vet at mange bruker 6g/l sånn generelt, men ifølge beersmith skal jeg ha omtrent 4,8g/l. Er det pga. typen at denne ølen skal ha mindre co2? gi meg gjerne svaret hvis noen har hatt fin mengde co2 i sin brown :) har 25L som skal flaskes i kveld!
 
Det er ikke bra med for mye karbonering på en brown, da oppleves den for tynn
4,8 høres bra ut
 
Har en southern english brown jeg skal flaske idag, og vet at mange bruker 6g/l sånn generelt, men ifølge beersmith skal jeg ha omtrent 4,8g/l. Er det pga. typen at denne ølen skal ha mindre co2? gi meg gjerne svaret hvis noen har hatt fin mengde co2 i sin brown :) har 25L som skal flaskes i kveld!
Det heter ikke "denne ølen", det heter "dette ølet". Ølnerder, og alle som liker øl, må snakke korrekt norsk! Ett øl!
 
Tilbake
Topp